Átalakítjuk a napenergiát. Átalakítjuk az üzletét.

Kiváló minőségű napelemek és PV rendszerek felhasználásával egyszerűsítjük az életünket, csökkentjük az energiaszámlát és tisztíthatjuk a környezetet.
Dolgozzunk együtt, hogy jobbá tegyük életünket!

A 2011-ben alapított Solar & Solar Kft. egyszerűen értékesít prémium minőségű fotovoltaikus rendszereket és azok részegységeit, melyek tiszta energiát biztosítanak a lakástulajdonosoknak. Hisszük, hogy a napelemes rendszereknek hibátlan minőségűnek, beszerzésüknek pedig problémamentesnek kell lennie. Ezért forgalmazzuk kizárólag a legjobb minőségű alkatrészeteket, és gondoskodunk a megfelelő papírmunkáról és garanciákról.

Prémium minőség, kitűnő áron.

Napjainkban a napenergiával foglalkozó iparágban számos trendet, kormányzati programot és üzleti modellt láthattunk. Sajnos láttuk, hogy a vállalatok sok esetben nagyon olcsó és gyenge minőségű termékekkel lépnek be a piacra, és csak 12 hónap múlva csődöt jelentenek a garanciális igények súlya miatt.

A Solar & Solar Kft-nél napenergia-iparra vonatkozó megközelítésünk nem változott. Hisszük, hogy az ügyfelek számára a legfontosabb dolog egy megbízható rendszer. Ilyenformán a minőséget és a megbízhatóságot mindenek fölé helyezzük. A megbízhatóságot nagyrészt a német gyártású SMA inverterek, az osztrák Fronius és a japán SHARP napelemeknek köszönhetjük.

Szeretne többet tudni rólunk?

Sok hazai és külföldi cég mellett mi is ott leszünk a CONSTRUMA kiállításon.
Keressenek bennünket a D pavilon 304B1 standján.

Tovább a CONSTRUMA oldalára

Szövetségben a legjobbakkal

Számunkra a legfontosabb az, hogy a kitűnő szolgáltatás mellett olyan termékeket értékesítsünk, amelyek valóban megállják a helyüket a piacon. Épp ezért a tőlünk megvásárolható napelemek, inverterek és más termékek mind-mind piacvezető minőséggel rendelkeznek.

Ha azt szeretné, hogy a megvásárolt áru minősége olyan legyen, mint amelyet megálmodott, akkor feltétlenül vegye igénybe a mi segítségünket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolati adatok

Üzenet

Telefonon keresne?   +36 (70) 501 6209