Szövetségben a legjobbakkal

Számunkra a legfontosabb az, hogy a kitűnő szolgáltatás mellett olyan termékeket értékesítsünk, amelyek valóban megállják a helyüket a piacon. Épp ezért a tőlünk megvásárolható napelemek, inverterek és más termékek mind-mind piacvezető minőséggel rendelkeznek.

Ha azt szeretné, hogy a megvásárolt áru minősége olyan legyen, mint amelyet megálmodott, akkor feltétlenül vegye igénybe a mi segítségünket!

Inverterek

A napelemrendszerek szívét jelentő invertereinket a világ legismertebb gyártóitól szerezzük be. Cégünk a Solplanet kiváló ár/érték arányú termékeinek legnagyobb hazai forgalmazója, de termékpalettánkon az SMA, Fronius, Solar Edge, Huawei inverterei is egyaránt megtalálhatók

Napelem modulok

A napelemek terén az elmúlt években folyamatos a fejlődés. Az egyre nagyobb hatékonyságú napelemek a korábbi termékekhez hasonló méretben már akár 10-15 százalékkal is nagyobb teljesítményt képesek biztosítani, így ugyanakkora felületről jóval több energia gyűjthető be. A modern napelemek nem csupán teljesítményükben, de termelékenységükben is felülmúlják az elődöket, az egyre érzékenyebb fotovoltaikus cellák alacsonyabb fényre is termelni kezdenek, így az egy napra jutó működési idő jelentősen hosszabbodik.

A Solar&Solar fotovoltaikus nagykereskedés kínálatában kizárólag minőségi, nagy hatékonyságú napelemek találhatóak. A SHARP kiemelt hazai partnereként a japán gyártó különböző méretű paneljeit kínáljuk. A középkategória képviseletében a Risen paneljeit ajánljuk, melyek a megbízható minőség és teljesítmény mellett nagykereskedésünkben piacvezető árakon érhetőek el.

Kiegészítők

Egy napelemes rendszer minősége a közhiedelemmel ellentétben nem csupán a napelemek és az inverterek teljesítményétől függ, de fontos szempont a tartószerkezetek és villamossági berendezések, csatlakozók, kábelezések megbízható minősége is.

A Solar&Solar nagykereskedés folyamatosan figyeli a piaci tendenciákat, és minden esetben a legmegbízhatóbb, legjobb minőségű termékeket igyekszik partnerei számára biztosítani.

Kizárólagos magyar dealer

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a HQ Mount és a Suntree márkák kizárólagos hazai képviseletét cégünk nyerte el.
A HQ Mount elsősorban lapostetős rendszereivel, és méretre szabható napelemes autóbeállóival nyerte el a nemzetközi szakmai megbecsülést. A cég által fejlesztett rendszerek nem „csak” megbízhatóak, stabilak, könnyen alkalmazhatóak, de kidolgozási minőségük mellett kiemelkedően kedvező árukkal is nap mint nap bizonyítanak.

A Suntree termékek szintén a megbízható minőséget hozzák el a villamossági anyagok terén, a cég túlfeszültség levezetői, tűzeseti leválasztó kapcsolói a legkedvezőbb áron biztosítják a napelemes rendszerek villamos biztonságát.

suntree_doboz

The sunny side of life / Az élet napos oldala

A Solar & Solar Kft. egy fotovoltaikus nagykereskedő a magyar piacon, aki minőségi és megbízható termékeket forgalmaz a legjobb gyártóktól, és kiszállít az egész ország területén. Termékeink napelemek, inverterek, és ezek szerelési tartozékai. Ezen kívül szerkezeti és villanyszerelési anyagok, kábelek is megtalálhatóak kínálatunkban.
Ha bármiben tudunk segíteni, keressen bennünket bizalommal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha azt szeretné, hogy a megvásárolt áru minősége olyan legyen, mint amelyet megálmodott, akkor feltétlenül vegye igénybe a mi segítségünket!

Kapcsolat

• Ügyfélszolgálat: Hétfő-Péntek 08:00 – 16:00
• Telefon: +36 (70) 501 6209
• E-mail: [email protected]

Telephely-Raktár

Székhely


    Elolvastam és elfogadom az ÁSZF-et, az Adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok, hogy kezeljék az adataimat. *