workshop

I. Solax Szakmai Nap

Solax Szakmai Nap a Solar&Solar Nagykereskedésnél – Ne Maradj Le!

 1. június 4-én, kedden különleges eseményre kerül sor Dunaújvárosban, a Solar&Solar Nagykereskedés telephelyén (Farkastanya). Az első Solax szakmai nap alkalmával a résztvevők betekintést nyerhetnek a Solax teljes termékpalettájába, köszönhetően a gyártó speciálisan átépített teherautójának. Az esemény során szakmai animátorunk részletes szerelési és specifikációs ismereteket oszt meg a résztvevőkkel, hogy mindenki a legtöbbet hozhassa ki a Solax termékeiből.

  Jelentkezz!

solax truck workshop napenergia nagykereskedés solarandsolar solarkit NPP

Program

9:30-tól 12:00-ig

 • Solax termékek bemutatása: Az esemény kezdetén megismerkedhetünk a Solax legújabb termékeivel. A bemutató során részletes információkat kapunk a termékek funkcionalitásáról és előnyeiről.
 • A Solax Cloud: A Solax Cloud egy innovatív platform, amely lehetővé teszi a napelemes rendszer teljesítményének távoli monitorozását és menedzselését. Ismerd meg, hogyan könnyítheti meg a mindennapjaidat ez a felhőalapú megoldás!
 • Solax Hibrid inverterek: Az előadás során bemutatásra kerülnek a Solax hibrid inverterek, amelyek egyedülálló hatékonysággal és rugalmassággal rendelkeznek. Megtudhatjuk, hogyan integrálják az akkumulátoros tárolókat a napelemes rendszerekbe.
 • Solax Akkumulátorok: Az akkumulátorok a modern napelemes rendszerek kulcsfontosságú elemei. Bemutatjuk a Solax különböző akkumulátor típusait és azok alkalmazási lehetőségeit.

12:00-13:00 között – Ebédszünet

 • Kiváló alkalom a kapcsolatépítésre és a tapasztalatok megosztására a többi résztvevővel.

13:00-tól 16:00-ig

 • Solax kiegészítők: A délutáni program részeként megismerkedhetünk a Solax kiegészítőivel, amelyek tovább növelik a rendszerek hatékonyságát és megbízhatóságát.
 • Solax ügyfélszolgálat: A Solax ügyfélszolgálati csapata bemutatja, hogyan segítik ügyfeleiket a mindennapi problémák megoldásában és a rendszerek karbantartásában.
 • Solax összeszerelési workshop: Gyakorlati összeszerelési workshop keretében a résztvevők megtanulhatják a Solax termékek helyes telepítését és konfigurálását. Ez az interaktív foglalkozás kiváló lehetőség a gyakorlati tapasztalatok megszerzésére.
 • Hibrid megoldások: A nap zárásaként bemutatjuk a hibrid megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a napelemes rendszerek optimalizálását és a hálózati energiafüggetlenség elérését.

solax truck workshop napenergia nagykereskedés solarandsolar solarkit NPP

Ismerd meg a Solax termékpalettáját és legyél a törzsvásárlónk!

A Solax szakmai nap résztvevői különleges kedvezményekben részesülhetnek, és megismerkedhetnek a Napenergia Plusz Program csomagjaival. Ezek a csomagok a legmodernebb napelemes technológiákat kínálják, amelyekkel jelentős megtakarításokat és energiafüggetlenséget érhetünk el.

Napenergia Plusz Program csomagok

 • 14db Longi 425W HI-MO 6 napelem modul: Ezek a magas hatékonyságú napelemek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, biztosítva a maximális energiatermelést.
 • 1db Solax X3 Hybrid 5.0-D inverter + Pocket Wifi V3.0: A Solax hibrid invertere kiváló hatásfokkal és rugalmassággal bír, a Pocket Wifi pedig lehetővé teszi a távoli monitorozást.
 • 4db Solax T-BAT System HV 2,5 kWh battery: Ezek a nagy kapacitású akkumulátorok biztosítják az energia tárolását, így az energiafelhasználás mindig optimalizált marad.
 • 1db Solax Master Box: A Master Box segítségével a rendszer egyszerűen kezelhető és monitorozható.
 • 1db Solax Smart Meter: A Smart Meter pontos energiafelhasználási adatokat biztosít, így mindig tisztában lehetünk a rendszer teljesítményével.

Solax csomagok

Ne maradj le erről a kivételes lehetőségről! Látogass el a Solax szakmai napra, és ismerd meg a legújabb napelemes technológiákat első kézből. Regisztrálj még ma, és válj te is a Solar&Solar törzsvásárlójává!

#Solax #Napelem #Napenergia #Szakmainap #SolarAndSolar #Zöldenergia #nagykereskedés #solarkit #solarandsolar #szakmainap #workshop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *