Napelem

Longi Solar Napelemek: Innováció és Megbízhatóság a Napenergiában

Longi Solar Napelemek: Innováció és Megbízhatóság a Napenergiában

A Longi Solar, a világ egyik vezető napelemgyártója, folyamatosan új mércét állít a napenergia iparban. Az 1998-ban alapított kínai vállalat gyorsan növekedett és vált a monokristályos napelem technológia úttörőjévé. A Longi elkötelezett a fenntartható fejlődés és a zöld energia mellett, ami a magas minőségű és megbízható termékeikben is tükröződik.

Longi-Solar-Panel-425-Watt-Half-Cell-144-Monocrystalline-PV-Module-425W-Solar-Panel-Hot

A Longi Solar Története

A Longi Solar alapítása óta törekedett a technológiai innovációra és a kiválóságra. Az 1998-ban Xi’an-ban alapított cég kezdetben monokristályos szilícium waferekkel foglalkozott. Az évek során a Longi folyamatosan bővítette termékpalettáját és fejlesztette gyártási folyamatait, hogy a legmagasabb minőséget nyújthassa vásárlóinak. Ma a Longi Solar a világ egyik legnagyobb napelemgyártója, és világszerte elismert a megbízhatóságáról és hatékonyságáról.

Gyártási Technológia

A Longi Solar a monokristályos napelem technológia specialistája. A cég által alkalmazott PERC (Passivated Emitter Rear Cell) technológia növeli a napelemek hatékonyságát, mivel jobb fényelnyelést és alacsonyabb visszatükröződést biztosít. A Longi napelemek gyártása során kizárólag prémium minőségű alapanyagokat használnak, amelyek biztosítják a hosszú távú teljesítményt és megbízhatóságot.

Longi Solar 425W-os Napelem Specifikációi

A Longi Solar 425W-os modellje kiváló választás mind lakossági, mind kereskedelmi felhasználásra. Az alábbiakban a legfontosabb specifikációkat találod:

  • Maximális teljesítmény (Pmax): 425W
  • Maximális hatékonyság: 20.3%
  • Névleges feszültség (Vmpp): 40.7V
  • Névleges áram (Impp): 10.44A
  • Nyitott áramköri feszültség (Voc): 49.3V
  • Rövidzárási áram (Isc): 11.03A
  • Méretek: 2020mm x 998mm x 35mm
  • Súly: 23.5kg
  • Üzemidő: >25 év
  • Garancia: 12 év termékgarancia, 25 év lineáris teljesítménygarancia

Minőség és Megbízhatóság

A Longi Solar napelemeket szigorú minőségellenőrzési folyamatoknak vetik alá, hogy biztosítsák a legmagasabb szintű megbízhatóságot és tartósságot. A cég ISO 9001, ISO 14001 és OHSAS 18001 tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyek garantálják, hogy minden termék megfelel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak. A Longi napelemek kimagaslóan teljesítenek a hosszú távú megbízhatósági teszteken, így biztosítva a stabil energiahozamot több évtizeden keresztül.

Solar&Solar Nagykereskedés

A Solar&Solar Nagykereskedés is büszkén kínálja a Longi Solar termékeit. A kivitelezők körében nagy érdeklődésnek örvend a márka, mivel a Longi napelemek kiváló minőségükkel és megbízhatóságukkal kiemelkednek a piacon.

A Longi Solar napelemek kiváló választást jelentenek azok számára, akik hosszú távú, megbízható és hatékony napenergia megoldást keresnek. Lépj be a jövő energiájába a Longi Solar és a Solar&Solar Nagykereskedés segítségével!

#LongiSolar #Napenergia #ZöldEnergia #Napelem #SolarEnergy #Fenntarthatóság #PERC #SolarPanel #425W #Megbízhatóság #Innováció #SolarandSolar #solarkit

Longi hivatalos honlapja: https://www.longi.com/eu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *